Info

Valitse viisaasti -palvelu

Kotimaassamme vallitsee parhaillaan olosuhteet, joiden lopputulemaa kukaan ei osaa ennustaa.
Koronavirus-tilanne vaikuttaa mm. yritysten taloustilanteeseen merkittävästi.

Suomalaiset ovat tunnetusti kriisitilanteissa yhtenäistä kansaa ja sama yhtenäisyys huokuu nykyhetkessä,
kun kuluttajat ovat osoittaneet tahtonsa tukea paikallisia toimijoita, kuluttamalla ja käyttämällä palveluita myös hallituksen linjaaman liikkumisrajoituksen aikana.
Sosiaalisen median kanavat täyttyvät keskusteluista, joissa pohditaan ja jaetaan tapoja tukea monin tavoin eri alojen toimijoita.

Tämä sai Mainostoimisto Groteskilla aikaan keskustelua, kuinka kuluttajien tietoon saataisi mahdollisimman kattavasti tietoa siitä,
mitä tapoja paikallisten toimijoiden tukemiseen löytyy.
Hyvin nopeasti syntyi ajatus verkkopalvelusta, joka tuo koostetusti toimijat tuotteineen ja palveluineen kuluttajan kotisohvalle.
Palvelua aloitettiin toteuttaa välittömästi, jonka lopputuloksena syntyivät nämä sivut.

Anna meille palautetta!

Palvelun tarjoaa


Mainostoimisto Groteski Oy
www.groteski.fi 
toimisto@groteski.fi
50100 Mikkeli

Kyseessä on verkkosivu, josta kuluttajat löytävät kattavasti alueensa toimijat ja heidän tarjoamansa tuotteet ja palvelut, jotka on tilattavissa kotoa käsin.
Me Groteskilla tahdomme ehdottomasti auttaa toinen toistamme ja tehdä osamme sen eteen, että koronatilanteen päätyttyä mahdollisimman moni yritys jatkaa toimintaansa. Yhdessä tästä selvitään,
Groteskin toimitusjohtaja Jyrki Suvimaa.

Tutustu Groteskin tietosuojaselosteeseen tästä!

Selosteesta poiketen Groteski ei käytä Valitse Viisaasti -sivuston kautta annettuja tietoja omassa markkinoinnissaan. Tiedot ovat ainoastaan nähtävillä tällä sivustolla.